Om oss

ODEQ kombinerar stil och funktion – fokuserar på friluftskläder för tjejer!

Johanna Vehvselius Andersson heter jag som är innehavare av företaget. Jag tog jägarexamen 2020 och när jag började jaga så ville jag även uppdatera min garderob med snygga och funktionella friluftskläder. Jag märkte då att det saknades såväl en butik som en webbshop med fokus på snygga och funktionella friluftskläder speciellt utvalda för tjejer. Alla märken hade olika modeller och snitt och det var svårt att hitta rätt, speciellt byxor och jackor var svårt och det blev många dyra felköp. Där och då föddes idén till ODEQ.

ODEQ, som är en förkortning av Outdoor Equipment, har ett noga utvalt sortiment friluftskläder för tjejer. ODEQ erbjuder tekniskt funktionella och snygga friluftskläder för tjejer, kläder för country living, jaktkläder, kläder för hundsport och kläder för en aktiv och välklädd fritid. Stil och funktion med andra ord.

Webbshopen öppnade i maj 2022. 

VI har valt ut vårt sortiment från olika nordiska och brittiska leverantörer. Hos ODEQ hittar du kläder och tillbehör från varumärken som Chevalier, Classic Canes, Deerhunter, Hartwell, Hoggs of Fife, House of Cheviot, Oxford Blue, Pennine, Pinewood, Seeland och Swedteam med flera. 

Vi har en nära och personlig kontakt med våra kunder och vi medverkar på olika events så ni också kan träffa oss på plats. 

Varmt välkommen att titta runt i webbshopen och tveka inte att höra av dig om du har några frågor om modeller, storlekar eller annat.

Du är även välkommen att besöka vårt showroom, öppettiderna är oregelbundna och annonseras i sociala medier. Hör av dig om öppettiderna inte passar så löser vi det. Maila Johanna på info@odeq.se för att boka en tid.   

Följ oss på sociala medier såsom Facebook och Instagram under namnet @odeqse

Johanna Vehvselius Andersson, innehavare av ODEQ,

JVA Outdoor Equipment AB ("ODEQ") org. nr. 559365-5987.

Email: info@odeq.se  

Telefon: +4670 295 10 10 

Showroom: Odinsvägen 25, Dalarö