Om oss

ODEQ, KLÄDER FÖR EN AKTIV OCH VÄLKLÄDD FRITID

ODEQ är en webbshop fokuserad på friluftskläder för tjejer. Vi upplevde att det saknades en nishad webbshop för kvinnor där det erbjuds tekniskt funktionella och snygga friluftskläder, kläder för country living, jaktkläder, kläder för hundsport och kläder för en aktiv och välklädd fritid. Stil och funktion med andra ord.

Webbshopen öppnade i maj 2022. 

Vi har valt ut vårt sortiment från olika nordiska och brittiska leverantörer. Hos ODEQ hittar du kläder och tillbehör från varumärken som Chevalier, Classic Canes, Deerhunter, Hartwell, Hoggs of Fife, House of Cheviot, Oxford Blue, Pennine, Pinewood, Seeland och Swedteam med flera. 

Vi har en nära och personlig kontakt med våra kunder och vi medverkar på olika events så ni också kan träffa oss på plats. 

Varmt välkommen att titta runt i webbshopen och tveka inte att höra av dig om du har några frågor om modeller, storlekar eller annat.

Du är även välkommen att besöka vårt showroom, öppettiderna är oregelbundna och annonseras i sociala medier. Hör av dig om öppettiderna inte passar så löser vi det. Maila Johanna på info@odeq.se för att boka en tid.   

Följ oss på sociala medier såsom Facebook och Instagram under namnet @odeqse

Johanna Vehvselius Andersson, innehavare av ODEQ,

JVA Outdoor Equipment AB ("ODEQ") org. nr. 559365-5987.

Email: info@odeq.se  

Telefon: +4670 295 10 10 

Showroom: Odinsvägen 25, Dalarö